About Store Forum Documentation Contact
Donations:
207$/mo



Post Reply 
World Editor - Object positioning
Author Message
Rofar Offline
Member

Post: #1
World Editor - Object positioning
I looked through the posts and didn't see anything already posted with this suggestion but I apologize in advance if it's been suggested and I just missed it.

It would be very helpful to have precise positioning for objects. By this, I mean showing the x, y, z coordinates and be able to type in (spinner control maybe) to position the object at exact coordinates. Possibly doing the same thing for rotations.
11-13-2009 12:27 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Esenthel Offline
Administrator

Post: #2
RE: World Editor - Object positioning
this will be added in the future, for now you can use the "grid aligning", "align to grid" and "change grid size" options

when grid aligning is enabled then rotations are automatically performed by 45 deg steps
11-13-2009 12:30 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Masterxilo Offline
Member

Post: #3
RE: World Editor - Object positioning
Is there any way to have arrows appear to drag the objects around? Arrows like in 3ds max/crysis sandbox and many other tools?
If not could you please add these (as an option).

Moving objects by holding the right mouse button and moving the mouse is somewhat strange and uncommon. I find it quite hard to move objects like that.

System: Windows 7 Ultimate 64 bit, Q6600 2.4 GHZ, 4GB RAM, nVidia GeForce 260 GTX 896 MB DDR3

Visit my site: hurricane-eye.webs.com
And read my blog: hurricane-eyeent.blogspot.com
12-05-2009 12:05 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
b1s Offline
Member

Post: #4
RE: World Editor - Object positioning
yeah i would imagine everyone agrees with this.
12-05-2009 12:19 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Masterxilo Offline
Member

Post: #5
RE: World Editor - Object positioning
Could you implement this?

System: Windows 7 Ultimate 64 bit, Q6600 2.4 GHZ, 4GB RAM, nVidia GeForce 260 GTX 896 MB DDR3

Visit my site: hurricane-eye.webs.com
And read my blog: hurricane-eyeent.blogspot.com
12-18-2009 06:22 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Krzysiek1105 Offline
Member

Post: #6
RE: World Editor - Object positioning
I slightly move mouse,object go with 2m.
This will be fixed?
12-28-2009 07:57 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Esenthel Offline
Administrator

Post: #7
RE: World Editor - Object positioning
you can adjust mouse speed in World Editor.txt
move speed depends on camera distance
12-28-2009 03:36 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply