About Store Forum Documentation Contact
Donations:
327$/mo



Post Reply 
Problem building since last update
Author Message
Brad_Mclain Offline
Member

Post: #1
Problem building since last update
Hi

I just performed the latest update and resolved all of the naming errors and now I am getting the follow error when building.

PHP Code:
Error    1    error C2440'initializing' cannot convert from 'EE::Game::Obj *' to 'Item *'    
c:\program files (x86)\microsoft visual studio 9.0\vc\include\esenthelengine\Misc\Misc.h    141    Yaopan 
02-25-2011 11:33 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Esenthel Offline
Administrator

Post: #2
RE: Problem building since last update
If its related to emmo erpg2 then please re download tutorial source
02-26-2011 01:26 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Brad_Mclain Offline
Member

Post: #3
RE: Problem building since last update
It is but I have since built some of my game on top of that code.
02-26-2011 02:22 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Esenthel Offline
Administrator

Post: #4
RE: Problem building since last update
you can compare the line of the original code with yours
most likely you need to adjust List<TYPE> to other type
02-26-2011 03:49 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Brad_Mclain Offline
Member

Post: #5
RE: Problem building since last update
The line it complains about is from the engine source files though, not my own code.
02-26-2011 10:27 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Esenthel Offline
Administrator

Post: #6
RE: Problem building since last update
there should be 3 messages (1,2-engine, 3rd-your code)
02-26-2011 10:29 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Brad_Mclain Offline
Member

Post: #7
RE: Problem building since last update
Thanks after analysing the build log (not the visual studio error output which was useless) and the new RPG2 code managed to fix the problem.

Needed to change List<Item> to List<Game::Obj> in Storage.h.

Also noticed that the visual studio 2008 project for RPG2 that is downloaded from forums is missing version.lib from the linker input.
02-26-2011 11:54 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Esenthel Offline
Administrator

Post: #8
RE: Problem building since last update
thanks, I've uploaded updated project settings to erpg2 and emmo
02-26-2011 11:59 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply