About Store Forum Documentation Contact
Donations:
289$/mo



Post Reply 
Missing params on object creation
Author Message
Tottel Offline
Member

Post: #1
Missing params on object creation
Hi,

In the world editor, I have a sound sphere that plays sound when the user enters. I use a custom object class for it, with the following params:

bool Enabled; real FallOff; Element ID File; Real Volume; and 2 custom enums for the volume_group and what to do when you re-enter the sphere.

The problem is that when I load the object in the code, it won't find my ENUM params, because they aren't there.
In debug, it shows that the ObjParams object only holds 4 params in the container.

Does anyone have an idea of why this might be?

Thanks!

EDIT: This is in EE 2.0
(This post was last modified: 07-29-2013 12:14 PM by Tottel.)
07-25-2013 08:07 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Tottel Offline
Member

Post: #2
RE: Missing params on object creation
*bump* Any ideas?
07-27-2013 11:54 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
SamNainocard Offline
Member

Post: #3
RE: Missing params on object creation
Try recheck World Editor object enum by change to Int or whatever then change back. In my case I changed enum or enum file name but old enum still stuck in World Editor.
07-29-2013 06:47 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Tottel Offline
Member

Post: #4
RE: Missing params on object creation
Still doesn't work, even with trying to change type and back. It simply won't add the enums to the params container in the objparams object. :(
07-29-2013 12:11 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply