About Store Forum Documentation Contact
Donations:
179$/mo



Post Reply 
[Bug] Early-Z on terrain
Author Message
Harry Offline
Member

Post: #1
[Bug] Early-Z on terrain
Hi,

I found issue with terrain textures rendering when
Code:
Game.World.use_early_z_for_terrain=true
is used. Reproduced on Tutorials world. The texture is black (sometimes white with max glow) and all surrounding objects are ghosted on the terrain when moving camera.

My GPU: GeForce GTX 1060 6GB. Drivers version: 441.66


Attached File(s) Image(s)
   
(This post was last modified: 01-21-2020 11:54 PM by Harry.)
01-21-2020 11:07 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Zervox Offline
Member

Post: #2
RE: [Bug] Early-Z on terrain
same on AMD RX 5700 Driver: 20.1.2
01-21-2020 11:22 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Esenthel Offline
Administrator

Post: #3
RE: [Bug] Early-Z on terrain
Thank you,
I'll look into this as soon as I finish my current task.
01-22-2020 05:27 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Houge Offline
Silver Supporter

Post: #4
RE: [Bug] Early-Z on terrain
same on GeForce 1050ti. Drivers version: 441.87
01-22-2020 06:16 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Esenthel Offline
Administrator

Post: #5
RE: [Bug] Early-Z on terrain
01-22-2020 02:26 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Harry Offline
Member

Post: #6
RE: [Bug] Early-Z on terrain
Cool, thanks!
01-22-2020 04:06 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply