About Store Forum Documentation Contact
Donations:
309$/mo



Post Reply 
error after latest patch
Author Message
b1s Offline
Member

Post: #1
error after latest patch
EsenthelEngine.lib(States.obj) : error LNK2019: unresolved external symbol "bool __cdecl Update(void)" (?Update@@YA_NXZ) referenced in function "void __cdecl EE::`dynamic initializer for 'StateMain''(void)" (??__EStateMain@EE@@YAXXZ)
1>..\Damien.exe : fatal error LNK1120: 1 unresolved externals
11-15-2009 10:37 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Esenthel Offline
Administrator

Post: #2
RE: error after latest patch
you didnt check the name changes in EE version history forum
Main -> Update
11-15-2009 10:47 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
b1s Offline
Member

Post: #3
RE: error after latest patch
it seems that i suck balls :|
11-15-2009 10:56 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
katoun Offline
Member

Post: #4
RE: error after latest patch
It seems I have a problem with the new patch too.
I have updated data and and SDK for an old version of a mixed tutorial.
Now the
Quote: Game::World.setObjType(Statics, OBJ_STATIC);
Game::World.setObjType(Players, OBJ_PLAYER);
Game::World.New("World/sample.world");
seems not to load anything anymore.
Quote:mbox.create(1).base(0).create( Box(0.5),VTX_TEX0|VTX_NRM|VTX_TNG); // create box
mball.create(1).base(0).create(Ball(0.5),VTX_TEX0|VTX_NRM|VTX_TNG); // create ball
works fine, the sun the clouds work too.
But there is not terrain no grass no character. The Players is empty.
11-16-2009 11:23 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Esenthel Offline
Administrator

Post: #5
RE: error after latest patch
maybe you need to rebuild the world.
make sure that you copied engine.pak
you can see that tutorials from game basics work, so please check what's different in your codes.
11-16-2009 02:09 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
katoun Offline
Member

Post: #6
RE: error after latest patch
It from the save and load.I had a save that I used to start the app and now I added some new objects to the scene. I removed the loading from the Init and it work normal now pfft
Quote:void Save(File &f)
{
f<<Cam<<hour;
}

Bool Load(File &f)
{
f>>Cam>>hour;

return true;
}
Bool InitGame()
{
...
//Game::World.load("save 0.sav", Load);
}
(This post was last modified: 11-17-2009 12:03 AM by katoun.)
11-17-2009 12:01 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
b1s Offline
Member

Post: #7
RE: error after latest patch
yeah my problems were basicly on not noticing the second page on that rename thread.
11-20-2009 05:51 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply