About Store Forum Documentation Contact
Donations:
188$/mo



Post Reply 
[Solved] Can't load world in some systems
Author Message
Harry Offline
Member

Post: #1
[Solved] Can't load world in some systems
I had today information that in older version FV some peoples have got this message:

Nie można wczytać świata World/Świat

Problably all of these people have Windows Vista. One of them has Vista 32bit sp2 PL. What's with this loading?
(This post was last modified: 02-14-2011 11:28 AM by Harry.)
11-16-2009 09:30 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Esenthel Offline
Administrator

Post: #2
RE: Can't load world in some systems
please try using latest engine version (make a test on fresh compiled demo)
11-16-2009 10:07 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Esenthel Offline
Administrator

Post: #3
RE: Can't load world in some systems
also if you're using polish names, then make sure that you load the world using
L"World/Świat"
and not
"World/Świat"
11-16-2009 10:32 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Harry Offline
Member

Post: #4
RE: Can't load world in some systems
Ok. When I finish actual version I'll made some tests in another computers. Thanks for reply.

EDIT: So when somebody has english or for example turkish version of windows, adding L before path will help with this messages? Or I should changle all file names with Polish letter?
(This post was last modified: 11-16-2009 10:51 PM by Harry.)
11-16-2009 10:48 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Esenthel Offline
Administrator

Post: #5
RE: Can't load world in some systems
Quote:EDIT: So when somebody has english or for example turkish version of windows, adding L before path will help with this messages? Or I should changle all file names with Polish letter?
yes, but this is required only for strings in C++ codes which use non ASCII (http://pl.wikipedia.org/wiki/ASCII) characters
11-16-2009 11:05 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Harry Offline
Member

Post: #6
RE: Can't load world in some systems
Ok, thanks. Maybe I change all files names. I won't have problems in future with it smile
11-16-2009 11:23 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply