About Store Forum Documentation Contact
Donations:
392$/mo



Post Reply 
Tools problem.
Author Message
Grabonito Offline
Member

Post: #1
Tools problem.
Partially working on a laptop, I downloaded the new version of it.
Now when I add the path, then on reboot I see a black screen, but by removing the path, all the tools are working properly to restart and so on wink
On the desktop everything works.
I apologize for my language wink
(This post was last modified: 11-08-2010 06:11 PM by Grabonito.)
11-08-2010 06:02 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Esenthel Offline
Administrator

Post: #2
RE: Tools problem.
you could try updating your graphics drivers.
11-08-2010 06:53 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Grabonito Offline
Member

Post: #3
RE: Tools problem.
Yes, otherwise the tool would not work at all, they work well when there are paths. Every time I delete - Path.txt
But there is some need to make it better. I gave only know about the existing problem.
11-08-2010 07:21 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Driklyn Offline
Member

Post: #4
RE: Tools problem.
Did you try maximizing the window? If I remember correctly, I had to maximize the window after the path was set when running a tool on my laptop in order for it to detect any input. Wasn't a black screen, but maybe this do the trick.
11-09-2010 07:02 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Grabonito Offline
Member

Post: #5
RE: Tools problem.
It does not. Continue without clearing the path I have a black screen.
11-10-2010 12:46 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply