About Store Forum Documentation Contact
Donations:
140$/mo



Post Reply 
Can't load slot.gfx
Author Message
djpercy Offline
Member

Post: #1
Can't load slot.gfx
Hi,

this is my code
Code:
if(gui_objs.load("Gui/Obj/Inventory.gobj"))  
   {
      
      Gui+=gui_objs;
       for(Int i = 1;i <= SLOT_COUNT;i++)
       {
           giSlots[i-1] = &gui_objs.getImage(Str8("Slot")+i);
           //giSlots[i-1] = &gui_objs.getImage(slot)+i);
           slots[i-1] = new _Slot(giSlots[i-1]);
       }

       slotsUsed = 0;

       (popupWindow = &gui_objs.getWindow("Popup Window"))->fadeOut();
       inventoryWindow = &gui_objs.getWindow("Inventory Window");
       name = &gui_objs.getText("Name");
       type = &gui_objs.getText("Type");
       funct = &gui_objs.getText("Function");
       mouseItemGI = &gui_objs.getImage("mouseItem");
       mouseItemGIinWindow = &gui_objs.getImage("mouseItemInWindow");
       mouseItemAttached = false;
   }

I don't no why. Where is my mistake "Can't load Gfx\Inventory\slot.gfx"
This is the standard path from Esenthel. I have check the path and the slot.gfx
It is on the right place. The path is in the Inventory.gopj file created from the Gui-Editor.

Greeting Denis
11-08-2010 11:08 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Esenthel Offline
Administrator

Post: #2
RE: Can't load slot.gfx
you must set IOPath to yout data path in the InitPre
11-08-2010 11:12 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
djpercy Offline
Member

Post: #3
RE: Can't load slot.gfx
Hi,

I don't understand I set the IOPath in the Main in the InitPre
Code:
void InitPre()
{
   App.name("World with Character");
   App.flag=APP_MS_EXCLUSIVE|APP_FULL_TOGGLE;
   IOPath("../../../Ran'ae Tales of Gamboria/Data/");
   Paks.add("engine.pak");

   D.full(false).sync(true).hpRt(true).hdr(true);
   inventory = new Inventory();
   inventory->Create();
}

When I commenting the line //inventory->create() the game start with all the objects.
Greeting Denis
Hi,

this is a bad place Inventory->create, I have put in the "bool Init()" and now it work smile

Greeting Denis
(This post was last modified: 11-09-2010 12:12 AM by djpercy.)
11-08-2010 11:51 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply