About Store Forum Documentation Contact
Donations:
169$/mo



Post Reply 
Not seeing things right.
Author Message
Dwight Offline
Member

Post: #1
Not seeing things right.
Dear reader,

Our main modeller has made some beautiful models, though there appears to be a problem with my graphics.

The following images may clarify:
http://img52.imageshack.us/i/screen2lty.jpg
http://img340.imageshack.us/i/screen1if.jpg
[Image: screen2lty.jpg]
[Image: screen1if.jpg]

As you could see, this should be a very nice fox with beautiful materials (etc...), however, it is not showing right.

What is wrong with my graphics?

Kind regards,


Dwight

SnowCloud Entertainment - We are recruiting!
http://www.sc-entertainment.com
(This post was last modified: 12-27-2010 11:17 PM by Dwight.)
12-27-2010 11:16 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
yvanvds Offline
Silver Supporter

Post: #2
RE: Not seeing things right.
I think it's hard to say with the information you gave us. In the mesh editor, you don't have textures turned on. You're sure you can see them in there?
12-27-2010 11:27 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Driklyn Offline
Member

Post: #3
RE: Not seeing things right.
I've that happen to me before. I believe you can hover over (or perhaps click) the red highlighted Scale box and it tells you what's wrong. I'm pretty sure your mesh is not being found or it might be one of the textures not being found in your material file. (Btw, you don't need to manually set the material in World Editor, it automatically uses the materials assigned to it in Mesh Editor... you can, however, set the material here if you wish to override the default, like if you want multiple colored foxes)
12-27-2010 11:38 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Seba Offline
Member

Post: #4
RE: Not seeing things right.
Try scale model in model edytor ctr+h then place in WE and scale up if need.
12-27-2010 11:43 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dwight Offline
Member

Post: #5
RE: Not seeing things right.
I updated my graphics card (from version 140 to version 260.33 (lolled) ), and now I see black textures.

So I will next off try the ideas that you gave me! Thank you all for your quick responses!

After having tried the above mentioned by yvanvds, Driklun and Seba, the problem still remains. After all being re-updated, the mtrl is still black. Any other ideas?

Thanks guys / girls!

SnowCloud Entertainment - We are recruiting!
http://www.sc-entertainment.com
(This post was last modified: 12-27-2010 11:56 PM by Dwight.)
12-27-2010 11:50 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Driklyn Offline
Member

Post: #6
RE: Not seeing things right.
Are you sure the texture coordinates were exported along with the model from the modeling program? Are the textures applied to meshes in the tutorial worlds black? You might need to upload the .mesh, .mtrl, and .gfx files for someone to test on their machine.
12-28-2010 12:28 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply