About Store Forum Documentation Contact
Donations:
289$/mo



Post Reply 
Error after update
Author Message
Kezryk Offline
Member

Post: #1
Error after update
After I updated, in the 'Data Browser' i clicked on obj\chr\green alien\o.mesh doesnt show in view area either large view or small.

then when i change to Model editor the Buttons dissapear and all is black on top.


What i do wrong???

DX10 Version works fine. but normal editor is messed up some how.


Attached File(s) Image(s)
   
(This post was last modified: 07-16-2011 07:37 PM by Kezryk.)
07-15-2011 10:09 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Esenthel Online
Administrator

Post: #2
RE: Error after update
07-16-2011 01:10 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Kezryk Offline
Member

Post: #3
RE: Error after update
I have, but its still doing it. its the 32bit dx9 version of it. the dx10 is working fine but too sluggish for me atm. I'll Make a video and show you
[video=googlevideo]http://www.youtube.com/watch?v=HTvyLYMUHhQ[/video]
(This post was last modified: 07-16-2011 09:10 PM by Kezryk.)
07-16-2011 07:34 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Esenthel Online
Administrator

Post: #4
RE: Error after update
go to ATI website and manually install latest drivers (don't use windows driver checker)

this does look like driver issue
07-16-2011 11:05 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Kezryk Offline
Member

Post: #5
RE: Error after update
It was a driver error, apparently it changed when windows updated the other day. Just a guess tho. I havent changed anything so im guessing that is what had happened..

Error fixed, thx
07-16-2011 11:51 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply