About Store Forum Documentation Contact
Donations:
178$/mo



Post Reply 
Material Brush not working
Author Message
mateun Offline
Member

Post: #1
Material Brush not working
Hello,

I am totally new to the Esenthel engine, just trying my first steps with the world editor, but I have the following problem:

- I select a material brush (an existing one from the standard installation directory)
- It appears in the list of brushes - fine!
- I want to paint the material onto the heightmap, but nothing appears on the map, but instead the material vanishes from the material brush bar

I am using Windows7, a Radeon 5850 GraphicsCard...

Am I doning something wrong??

Thank you very much in advance for your help! From what I have seen in the tutorials it seems this engine is really very cool, I would REALLY like to test it more in depth!!

mateun
10-08-2011 07:21 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Esenthel Offline
Administrator

Post: #2
RE: Material Brush not working
insert heightmap with Insert key
paint material with RMB, not LMB
10-08-2011 07:33 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
mateun Offline
Member

Post: #3
RE: Material Brush not working
Thank you! I will try out immediately!!
Works like a charm - I think I am stupid ... smile Thank you... Don't know why I just did not try the right mouse button... smile
(This post was last modified: 10-08-2011 07:41 PM by mateun.)
10-08-2011 07:40 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply