About Store Forum Documentation Contact
Donations:
225$/mo



Post Reply 
GRASS creation in WE
Author Message
Hellboy Offline
Member

Post: #1
GRASS creation in WE
I just don't understand how to add grass... I choose grass mode in main menu.. and nothing happens when I click RMB or LMB... may be I Do something wrong? Other way when I load the sample worlds wich used in the tutorials, wich supposed to have grass in it, they don't have grass in World Editor either!!! I don't understand it.... What sould I do? (=
Thank you!
06-04-2009 05:47 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Esenthel Offline
Administrator

Post: #2
Re: GRASS creation in WE
Hi,

Please make sure that you have the "Grass" folder inside your game data, just like in the SDK data folder.

Second - please look close to the ground (because from furher distance, the grass becomes hidden)
06-04-2009 06:50 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Hellboy Offline
Member

Post: #3
Re: GRASS creation in WE
Allready did before you said! For example I loaded sample world in the World Editor, made no changes just build it, and when I start the tutotial wich using this sample world I got no grass in there! Any ideas why I got such a strange problem?
06-04-2009 07:49 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Esenthel Offline
Administrator

Post: #4
Re: GRASS creation in WE
Are you running the World Editor from the SDK? (I mean the SDK\tool path)
Which Game Data Path have you choosen at the tools startup?
06-04-2009 07:54 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Hellboy Offline
Member

Post: #5
Re: GRASS creation in WE
Yes I'm runnig WE from SDK where was from the begginig.. And I figgured out that I have to put the mtrl folder to the folder where the WE.exe is to use it.. And at the tools sturtup I choosed the path of my game data, not the SDK one where the WE is.. how can I change it now?
06-04-2009 08:05 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Hellboy Offline
Member

Post: #6
Re: GRASS creation in WE
OK problem solved! I changed the path to SDK.. and now it's working! Thanks! (=
06-04-2009 08:08 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply