About Store Forum Documentation Contact
Donations:
309$/mo



Post Reply 
[Error Publish] Area World
Author Message
Jben Offline
Member

Post: #1
[Error Publish] Area World
Hello,
I have to build my client for use Uploader but Publish show error, look my screen:
[Image: 01.png]

My World size area is 54;54 | 54;-54 | -54;54 | -54;-54
[Image: 02.png]

why in publish when he asks me to area create as long my original World ?

Thanks
(This post was last modified: 01-08-2016 12:56 PM by Jben.)
01-08-2016 12:56 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Esenthel Offline
Administrator

Post: #2
RE: [Error Publish] Area World
Hello,

It looks like the world had some data originally created in the Area of coordinates (238, -93) but the area file is no longer available.

Some ideas why this could happen:
-if you manually deleted some file
-if the world didn't finish synchronizing from other computer
-if there was not enough disk space when world was trying to save that area in the past

You could go in the World Editor to that area, see if there's anything there (other areas / objects).
You can also create a new area at that location and delete after it if you don't need it.
For example create a terrain at that area and delete that terrain.

Hope this helps
01-09-2016 04:49 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Jben Offline
Member

Post: #3
RE: [Error Publish] Area World
Thanks smile
if i create area on 238, -93, he asks to create area in 238-94( 95 96 97 etc...) before all creat, my map final = +3.5 GB, is no good for player.

in my folder area project :
[Image: 03.png]
(This post was last modified: 01-09-2016 10:58 AM by Jben.)
01-09-2016 10:57 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Esenthel Offline
Administrator

Post: #4
RE: [Error Publish] Area World
Hi,

When in Terrain mode, "Del/Add" terrain heightmap, you can use + and - keys on the keyboard (or increase the "Radius" option at the top) to add and then delete terrains for many areas at the same time.
After you create those needed areas, you can delete them in the World Editor.

My suggestion is that you create the missing areas, and once publishing succeeds, you can delete them in the World Editor.
01-10-2016 04:38 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Jben Offline
Member

Post: #5
RE: [Error Publish] Area World
Thank you for answer!

I already recreate the area, but if I delete area = Publish Error
all Aera = +3GB just for my WorldMap .. until -239
The Area Copy in EStore it's Working?
(This post was last modified: 01-11-2016 01:36 AM by Jben.)
01-11-2016 12:55 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Tottel Offline
Member

Post: #6
RE: [Error Publish] Area World
The area copy in the store is pretty old and probably needs an update. I will look into it. smile
01-11-2016 08:38 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Jben Offline
Member

Post: #7
RE: [Error Publish] Area World
Thank you very much!
8 months working on my map ..
01-11-2016 01:51 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Jben Offline
Member

Post: #8
RE: [Error Publish] Area World
I think's the water cause error to Plublishing etape..
01-16-2016 01:58 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Esenthel Offline
Administrator

Post: #9
RE: [Error Publish] Area World
Hi,

Can you open Esenthel Editor, right click on your project and select "Explore"
then go to "Edit" folder, and then go inside your world folder (you can get its file name by right clicking on the World Element and selecting "Properties").
Inside you have folders like:
"Area"
"Lake"
"River"
"Waypoint"
"Data" - file

Can you compress all of them (except "Area") and attach here?

Also, can you edit the first post? because I can no longer see the images that you've attached (the link is broken)
01-17-2016 04:23 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Esenthel Offline
Administrator

Post: #10
RE: [Error Publish] Area World
Hi,

Thank you for reporting the issue, thanks to information provided by yvands in his post:
http://www.esenthel.com/forum/showthread.php?tid=8943

I was able to find the source of the problem, and I've fixed it.

The fix will be available in the next Binary release.

Thank you smile
02-08-2016 06:10 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Jben Offline
Member

Post: #11
RE: [Error Publish] Area World
Thank you smile
02-09-2016 07:51 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply